Καλωσορίσατε!!!!!

Ημ/νία Δημοσίευσης: 21/11/2013

magissesΣας εύχομαι καλή περιήγηση στον πιο όμορφο

Σπίτι Ευχών και Ονείρων!!!

Εδώ θα μπορείτε να διαβάζετε ότι έχει σχέση με τον έρωτα, την αγάπη, τις εναλλακτικές θεραπείες και την μαγεία της ζωής! Ναι, εδώ θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ζωή μας μαγική! Επίσης θα μπορείτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος να αποκτήσετε τα μοναδικά και γνωστά σε σας προϊόντα Ευχών και Ονείρων ! Για  αγάπη, έρωτα, πλούτο, τύχη, επιτυχία και προστασία!

Η δική μου ζωή υπήρξε ένα συναρπαστικό ταξίδι γνώσης με πολλούς σταθμούς που με γοητεύσαν και που τώρα θέλω να την μοιραστώ μαζί σας! Οι σπουδές μου πάνω στην Ενεργειακή και Σωματική Αρωματοθεραπεια με έμαθαν πως αυτές οι μικρές μαγικές σταγόνες μπορούν να δράσουν με εκπληκτικά αποτελέσματα στο σώμα, στο μυαλό και στην ψυχή! Τα βότανα που τα ερωτεύτηκα με πάθος με δίδαξαν ότι τα δέντρα και τα φυτά περιέχουν ενέργειες και σοφία. Μελέτησα βότανα, λουλούδια, ρίζες, μπαχαρικά,  καρπούς του τόπου μας αλλά και από όλα τα μέρη του κόσμου. Συγκέντρωσα πληροφορίες μέσα από μύθους και παραδόσεις από την λαϊκή σοφία και επέλεξα τις Καλλίτερες Μυστικές Συνταγές καθώς και Πανίσχυρα Ξόρκια από διάφορους πολιτισμούς! Ασχολήθηκα με την μαγεία του έρωτα και γνώρισα την φιλοσοφία  Τάντρα και Ταό!

Μέσα από όλα αυτά έβγαλα το Σεμινάριο του Έρωτα. Ένα σεμινάριο όπου διδάσκω πως θα βρούμε τον δρόμο για την Αγάπη και θα κάνουμε την ζωή μας πιο Ερωτική! Συνδύασα την πολύχρονη πείρα μου στα βότανα τα αιθ. έλαια, τους λίθους, με την μεταφυσική, την αστρολογία, την μαντική και την δύναμη της αγάπης και δημιούργησα τα Ενεργειακά χειροποίητα προϊόντα Ευχών και Ονείρων! Προϊόντα που υπόσχονται να πραγματοποιήσουν όνειρα και να ομορφύνουν τον κόσμο μας! Είναι χειροποίητα, κατασκευάζονται με τα πιο αγνά υλικά, πάντα με σεβασμό στους χρόνους ωρίμανσης των φυτών και στις φάσεις της σελήνης. Τα έλαια, τα βότανα, τα λουλούδια, οι ρίζες και τα κεριά που χρησιμοποιώ προκαλούν τις δυνάμεις της φύσης και δημιουργούν μια συγκεκριμένη σύνδεση μεταξύ ουρανού και γης. Ανεπαίσθητες δονήσεις τους φέρνουν εκπληκτικά αποτελέσματα!  Είναι προϊόντα προσωπικά κατασκευάζονται για τον καθένα σας ξεχωριστά, καθώς και για τον λόγο που θα τα χρησιμοποιήσετε!

Βοηθούν με απόλυτη επιτυχία σε:

 • Αγάπη – Έρωτα – Επανασύνδεση αγαπημένου προσώπου
 • Ανεύρεση αδελφής ψυχής
 • Προστασία έναντι της απιστία
 • Τόνωση ερωτισμού και σεξουαλικότητας
 • Εύρεση εργασίας
 • Επιτυχία σε εργασία – Πρόοδο και Αφθονία
 • Έλξη Τύχης και Τυχερά Παιχνίδια
 • Οικογενειακή Αρμονία και Αγάπη στο Σπίτι και στη Οικογένεια
 • Ισορροπία σωματικής και ψυχικής Υγείας
 • Τόνωση Μνήμης και Αυτοσυγκέντρωσης
 • Καθαρισμός Αύρας του χώρου μας και Δικού μας από οτιδήποτε
 • αρνητικό και κακό
 • Λυσίματα Αρνητικών Επιρροών
 • Αγγελικές Εργασίες

Ζήστε και Σεις στην Μαγεία των Ενεργειακών Προϊόντων Ευχών και Ονείρων και φέρτε θετικό αποτέλεσμα σε ότι εύχεσθε και ότι ονειρεύεστε!                         

Από Καρδίας
Σε Όλους Εσάς που πιστεύετε στην
Μαγεία του Έρωτα και της Ζωής

Μερόπη  Θεοδοσιάδου

 
 
Μερόπη Θεοδοσιάδου

Πληροφορίες

Τηλεφ. παραγγελίες στα
210.4979.177
694.4472.074

Δε-Πα 10:00-22:00


ΔΩΡΕΑΝ
αποστολή για παραγγελίες άνω των 100€


Δεδομένου ότι όλα τα προϊόντα είναι σχεδόν εξ' ολοκλήρου χειροποίητα, οι χρόνοι παράδοσης κυμαίνονται μεταξύ 2-7 ημερών Για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή έλλειψη πρώτων υλών, θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά


Οι εικόνες των προϊόντων ενδέχεται να περιέχουν διακοσμητικα στοιχεία τα οποία δεν αποτελούν μέρος του προς πώληση είδους. Εφόσον επιθυμείτε διευκρινήσεις για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

OKΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...