Πνευματικά Βοτανόλουτρα

Πνευματικά Βοτανόλουτρα

 Τα Πνευματικά βοτανολουτρα μια αρχαία πρακτική, που συνδυάζει την θεραπευτική δύναμη του νερού, με τα διάφορα βότανα, έλαια και ορυκτά που μεταφέρουν την πνευματική τους ενέργεια υπέρ μας!

Με αποτέλεσμα την βελτίωση ποιότητας της ζωής μας σε διάφορους τομείς, όπως να φέρουν καλή τύχη, να ξεπλύνουν αρνητικές ενέργειες, να δημιουργήσουν αίσθημα ευεξίας, να θέλξουν αγάπη και χρήματα!!

Σε όλο τον κόσμο, σε πολλούς Πολιτισμούς και Θρησκείες έχουμε δει την χρήση των Πνευματικών Λουτρών. Είναι η φύση της Πνευματικής κολύμβησης.Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πάρουμε ένα πνευματικό λουτρό. Βέβαια αυτοί εξαρτώνται από το ποιος είναι ο σκοπός μας. Πάντοτε πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας κάποιες λεπτομέρειες, που θα μας βοηθήσουν και θα ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα του Λουτρού μας. Οι φάσεις του φεγγαριού, οι μέρες, οι ώρες, οι επαναλήψεις καθώς και τις βασικές οδηγίες για την λήψη του λουτρού μας!

Τα Ενεργειακά Προϊόντα Ευχών και Ονείρων ετοίμασαν για Σας, τα Πνευματικά Βοτανολουτρα, μαζί με οδηγίες βήμα βήμα, για να βοηθείται στο έπακρον από την σωστή τους χρήση.

Τα βοτανολουτρα είναι εντελώς προσωπικά , ετοιμάζονται για τον καθένα σας ειδικά και για το πρόβλημα του!!

Γνωρίστε τα, ίσως καταφέρουν να θρεψουν την ψυχή σας, να βοηθήσουν το σώμα σας και να επηρεάσουν θετικά την ζωή σας και το περιβάλλον σας!!!

Διαβάστε περισσότερα ▼
 
 
Μερόπη Θεοδοσιάδου

Πληροφορίες

Τηλεφ. παραγγελίες στα
210.4979.177
694.4472.074

Δε-Πα 10:00-22:00


ΔΩΡΕΑΝ
αποστολή για παραγγελίες άνω των 100€


Δεδομένου ότι όλα τα προϊόντα είναι σχεδόν εξ' ολοκλήρου χειροποίητα, οι χρόνοι παράδοσης κυμαίνονται μεταξύ 2-7 ημερών Για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή έλλειψη πρώτων υλών, θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά


Οι εικόνες των προϊόντων ενδέχεται να περιέχουν διακοσμητικα στοιχεία τα οποία δεν αποτελούν μέρος του προς πώληση είδους. Εφόσον επιθυμείτε διευκρινήσεις για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

OKΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...