Πολύτιμοι Λίθοι - Φυλαχτά

Φυλακτά με πολύτιμους λίθουςΗ Πίστη των ανθρώπων στα φυλαχτά είναι Πανάρχαια  Συνήθεια .
Σε όλες σχεδόν της φάσεις της Ανθρώπινης Ιστορίας , ο Άνθρωπος είχε αναζητήσει την βοήθεια Μαγικών Αντικειμένων ( Φυλαχτών ) για να αντιμετωπίσει τις Δυνάμεις του Κακού .
Οι περισσότεροι Πολιτισμοί ακόμη και από την προϊστορική εποχή κατασκεύαζαν φυλαχτά από διάφορα υλικά , όπως πυλό , οστά ζώων κογχύλια , πολύτιμους λίθους .
Με τα χρόνια πέρασαν στην συνέχεια στην κατασκευή κοσμημάτων χρησιμοποιώντας διάφορα μέταλλα , πέτρες ,δέρμα και άλλα παραδοσιακά υλικά  που έχουν χρησιμοποιηθεί σαν σύμβολα ανά τους αιώνες  .
Η Ιστορία των Φυλαχτών αναφέρει ότι έχουν γοητεύσει Βασιλείς Ιππότες , Πρίγκιπες καθώς και ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα !    
Ένα Φυλαχτό μπορεί να μας γεμίσει Θετική Ενέργεια  Προστασία από Αρνητικές Ενέργειες και να βοηθήσει στην πραγματοποίηση των Ευχών μας για
Αγάπη – Έρωτα – Πλούτο – Προστασία !
Τα Ενεργειακά Προϊόντα Ευχών και Ονείρων έχουν φέρει για σας τα ισχυρότερα και πιο δημοφιλή  Φυλακτά.
 Κατασκευάζονται από ειδικούς ανθρώπους χειροποίητα και τις περισσότερες φορές ετοιμάζονται τελείως προσωπικά για τον καθένα! Έτσι θα έχετε το προσωπικό σας φυλακτό!   
Επίσης ισχυρά  Σύμβολα Προστασίας και Τύχης με την δύναμη των Πολυτίμων Λίθων! Με την γοητεία τους θα προσελκύσουμε την Τύχη, Αφθονία,  τον Πλούτο, καθώς και την σωματική και ψυχική μας  ισορροπία!
 
 
Διαβάστε περισσότερα ▼
Επιλέξτε υποκατηγορία
Φυλακτά Αγάπης Φυλακτά Καλοτυχίας Φυλακτά Προστασίας
Χειροποίητα - Φυλακτά Σφραγίδες Αρχαγγέλων Πολύτιμοι Λίθοι
Τυχερά Δέντρα Τυχερές Γάτες Πολύτιμοι Λίθοι Συλλεκτικοί και Σπάνιοι
Φυλακτά Χώρου Σπάνια Φυλακτά Τα Μαγικά μου Μπουκαλάκια
Κοσμήματα Τσάκρα Σύμβολα Ρέικι Φύση - Ζώα
Μπρελόκ Βραχιόλια Δέρμα Ανδρικά
 
 
Μερόπη Θεοδοσιάδου

Πληροφορίες

Τηλεφ. παραγγελίες στα
210.4979.177
694.4472.074

Δε-Πα 10:00-22:00


ΔΩΡΕΑΝ
αποστολή για παραγγελίες άνω των 100€


Δεδομένου ότι όλα τα προϊόντα είναι σχεδόν εξ' ολοκλήρου χειροποίητα, οι χρόνοι παράδοσης κυμαίνονται μεταξύ 2-7 ημερών Για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή έλλειψη πρώτων υλών, θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά


Οι εικόνες των προϊόντων ενδέχεται να περιέχουν διακοσμητικα στοιχεία τα οποία δεν αποτελούν μέρος του προς πώληση είδους. Εφόσον επιθυμείτε διευκρινήσεις για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

OKΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...