Φεβρουάριος - Αγάπη και Ρομαντισμός

Ημ/νία Δημοσίευσης: 01/02/2020

Φεβρουάριος

        Δονήσεις του Μήνα Η Αγάπη και ο Ρομαντισμός     

                                                                                                                   

                            

Πνευματικές – Αστρολογικές και Αριθμητικές έννοιες για κάθε Μήνα, και πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την Ενέργεια τους να δουλέψει προς όφελος μας!!                                        

Ο Φεβρουάριος μας κάνει να προβληματιστούμε για την αγάπη των άλλων και τι σημαίνει αυτή για μας. Όμως μας δίνει και την ευκαιρία να δείξουμε στους γύρω μας πως ακριβώς αισθανόμαστε.

Είναι ο Μήνας με τον πιο άστατο καιρό. Λέγεται επίσης και μεθυσμένος γιατί δεν ξέρει τι κάνει. Παρ όλα αυτά θεωρείται ο προπομπός της Άνοιξης καθώς μας φέρνει τις ανθισμένες αμυγδαλιές.

Ακούει στον αριθμό 2 αφού είναι ο δεύτερος μήνας της Νέας Χρονιάς. Είναι αριθμός ισχυρός τόσο σε θέματα Αριθμολογίας όσο και Αστρολογίας. Από Αριθμητικής πλευράς σημαίνει αποφασιστικότητα και δύναμη, ενώ στην Αστρολογία κυβερνάτε από την Αφροδίτη. Φιλοξενεί δε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ημέρα Αγάπης σε όλες της τις μορφές!

Τα Αστρολογικά παιδιά του Φεβρουαρίου είναι οι Υδροχόοι και οι Ιχθύες.

Οι γεννημένοι αυτόν τον μήνα έχουν την δυνατότητα να επιτύχουν καλή τύχη και φήμη στην ζωή τους και είναι κάτι που το κάνουν με πρωτότυπους τρόπους.  Είναι αρμονικοί, ειρηνικοί, ήρεμοι και αναζητάνε την απαλή πλευρά της ζωής. Αυτό το είδος ζεστασιάς και σκέψης αγγίζει του άλλους ανθρώπους που πηγαίνουν κοντά τους.

Τα γενέθλια λουλούδια του Φεβρουαρίου

Η Βιολέτα

Βλέποντας τα φωτεινά της πέταλα μέσα στην παγωνιά, μας δίνει μια εικόνα ελπίδας, έμπνευσης και υπόσχεσης ότι η άνοιξη δεν είναι μακριά. Το άρωμα της είναι γλυκό και έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες ως βασικό συστατικό σε αρώματα αγάπης.

Ένα άλλο λουλούδι που συνδέεται με τον Μήνα είναι είναι το Primrose – πρώτο τριαντάφυλλο που συμβολίζει την προστασία την αγάπη την θηλυκότητα. Σηματοδοτεί τα νέα ξεκινήματα και την πρώτη αγάπη.

Ιερά δέντρα του Μήνα

Ο Κέδρος

Πολλές φορές αναφέρετε ως το Δέντρο της Ζωής.

Χρησιμοποιήστε  ξύλο κέδρου στην είσοδο του σπιτιού για να απομακρύνετε αρνητικές επιρροές και κακά πνεύματα. Εάν το χρησιμοποιήσετε σαν φυλακτό αντιπροσωπεύει την Μακροζωία, την Προστασία και την Ανάπτυξη.

Τα χρώματα του Μήνα

 Eίναι τα μπλε -  μωβ σε όλες τους της αποχρώσεις.

Γενέθλιοι  Πολύτιμοι Λίθοι του Μήνα

Ο Αμέθυστος.

             Το Διαισθητικό Μάτι!!

ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ -  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ –ΑΓΑΠΗ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

Ένας Δημοφιλής Λίθος από την  Αρχαιότητα!

Ένα πετράδι με λαμπερό μωβ χρώμα που είναι τόσο Μαγικό όσο και Σαγηνευτικό.

Ένας Ισχυρός Προστατευτικός Κρύσταλλος!

Η πέτρα Αμέθυστου χρησιμοποιείται συχνά για προστασία κάθε είδους. Παρέχει προστασία από ατυχήματα, κακόβουλες επιθέσεις, διαρρήξεις, ατυχήματα. Προσφέρει προστασία από αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα. Προστατεύει το άτομο από ψυχική επίθεση και μαγεία. Είναι μια Ισχυρή πέτρα με εκπληκτικές ιδιότητες.

Θα απαλλάξει το σπίτι σας από την αρνητική ενέργεια και θα ενισχύσει την θετικότητα. Ο Αμέθυστος λέγατε ότι προσελκύει την δικαιοσύνη και προστατεύει από τους διαρρήκτες και τους κλέφτες.

                              

Αναπτύσσει την διαίσθηση και την έμπνευση. Μας βοηθά να θυμόμαστε και να κατανοούμε τα όνειρα μας.

Αναφέρεται σαν πέτρα των πιστών εραστών! Είναι η πέτρα για να καλέσετε μια χαμένη Αγάπη!  Αλλά και για φέρεται νέους φίλους στην ζωή σας! Συχνά ανταλλάσετε μεταξύ δυο εραστών για να ενισχύσει την δέσμευση τους. Είναι η πέτρα της αγνής συναισθηματικής Αγάπης!

Θα σας βοηθήσει για να θέλξετε τον αγνό Έρωτα, αλλά συγχρόνως να φέρετε την ενέργεια της Φωτιάς του Πάθους  της Δημιουργικότητας και της Πνευματικότητας στην ζωή σας!

Καλό Φλεβάρη

Από Καρδιάς 

 
 
Μερόπη Θεοδοσιάδου

Πληροφορίες

Τηλεφ. παραγγελίες στα
210.4979.177
694.4472.074

Δε-Πα 10:00-22:00


ΔΩΡΕΑΝ
αποστολή για παραγγελίες άνω των 100€


Δεδομένου ότι όλα τα προϊόντα είναι σχεδόν εξ' ολοκλήρου χειροποίητα, οι χρόνοι παράδοσης κυμαίνονται μεταξύ 2-7 ημερών Για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή έλλειψη πρώτων υλών, θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά


Οι εικόνες των προϊόντων ενδέχεται να περιέχουν διακοσμητικα στοιχεία τα οποία δεν αποτελούν μέρος του προς πώληση είδους. Εφόσον επιθυμείτε διευκρινήσεις για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

OKΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...