Κοσμήματα-Ενεργειακά

Κοσμήματα

Ο πόλος έλξης και ομορφιάς αιώνες τώρα, τόσο από γυναίκες όσο και από άνδρες!!!!

Επίσης έχουν χρησιμοποιηθεί και ως δείκτες κοινωνικής η προσωπικής κατάστασης, όπως δώρα γάμου η αρραβώνα. Σε διάφορους πολιτισμούς τα έχουν χρησιμοποιήσει για εθνικούς η θρησκευτικούς λόγους.

Για την δημιουργία τους έχουν χρησιμοποιηθεί πολύτιμα μέταλλα, όπως χρυσός, πλατίνα, ασήμι. Ανά καιρούς έχουν προστεθεί και άλλα υλικά όπως πολύτιμοι λίθοι, πετράδια, χάντρες, όστρακα και διάφορα άλλα

Στην Ελλάδα φοριούνται ιδιαίτερα από τις γυναίκες για να δείχνουν την ομορφιά, τον πλούτο η την κοινωνική τους κατάσταση.

Τα Ενεργειακά Προϊόντας Ευχών και Ονείρων έχουν ετοιμάσει για σας όμορφα χειροποίητα κοσμήματα, κομμάτια μοναδικής ομορφιάς και ενέργειας!!! 

Για να θέλξετε  Αγάπη – Έρωτα – Πλούτο – Προστασία- Επιτυχία – Θεραπεία!!! 

Διαβάστε περισσότερα ▼
Επιλέξτε υποκατηγορία
Ενεργειακά βραχιόλια Ενεργειακά κοσμήματα Λαιμού Ενεργειακά Σετ Κοσμημάτων
Ενεργειακά Δακτυλίδια
 
 
Μερόπη Θεοδοσιάδου

Πληροφορίες

Τηλεφ. παραγγελίες στα
210.4979.177
694.4472.074

Δε-Πα 10:00-22:00


ΔΩΡΕΑΝ
αποστολή για παραγγελίες άνω των 100€


Δεδομένου ότι όλα τα προϊόντα είναι σχεδόν εξ' ολοκλήρου χειροποίητα, οι χρόνοι παράδοσης κυμαίνονται μεταξύ 2-7 ημερών Για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή έλλειψη πρώτων υλών, θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά


Οι εικόνες των προϊόντων ενδέχεται να περιέχουν διακοσμητικα στοιχεία τα οποία δεν αποτελούν μέρος του προς πώληση είδους. Εφόσον επιθυμείτε διευκρινήσεις για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

OKΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...