Τάντρα

Σεμινάρια Τάντρα

Η εμπειρία στον έρωτα έχει να κάνει με την δυνατότητα συναίσθηματικής εμπλοκής και όχι με την συχνότητα των εκσπερματώσεων ή των οργασμών.

Όλοι όταν αναφερόμαστε στον σεξουαλικό έρωτα η σκέψη μας πάει στο μεγάλο Ο τον οργασμό. Εάν μας ρωτήσουν μετά το τέλος της γιορτής τι μας άρεσε περισσότερο οι πιο πολλοί θα πουν οι αγκαλιές, τα φιλιά και τα χάδια και όμως οι περισσότεροι αφιερώνουν λίγο χρόνο στην ερωτική προετοιμασία και τα προκαταρκτικά.

Ο οργασμός μοίαζει πολύ με τα Χριστούγεννα, μια πολύ χαρούμενη και έντονη γιορτή που όμως περνάει πολύ γρήγορα. Αυτό που μας δίνει τα Χριστούγεννα χαρά και μας γεμίζει έντονα συναισθήματα είναι η προετοιμασία μέχρι να φθάσουμε την ημέρα της γιορτής. Πολλοί χάνουμε αυτή την ιδιαίτερη χαρά και ευχάριστηση της προετοιμασίας και τραβάμε κατευθείαν για το μεγάλο Ο. Το τίμημα είναι μεγάλο χάνουμε το καλύτερο κομμάτι της ερωτικής σεξουαλικής πράξης.

Στην Τάντρα ένα Iνδουϊστικό ψυχοπνευματικό σύστημα προσωπικής ανάπτυξης θεωρούν ότι για να περάσουν οι άνδρες τον δρόμο προς την ιερή περιοχή της γυναίκας πρέπει πρώτα να περάσουν από το δρόμο της καρδιάς.

Για να ανοίξει η καρδιά το μαγικό κλειδί είναι το συναίσθημα. Ο ρομαντισμός είναι ένα σημαντικό στοιχείο για να ενθαρρύνουμε το συναίσθημα. Είναι το απαραίτητο προκαταρκτικό παιχνίδι για μια γυναίκα και επίσης φέρνει τον άνδρα σε επαφή με την ευαίσθητη πλευρά του. Ετοιμάστε λοιπόν το Ταντρικό σας δωμάτιο πριν αρχίσετε το ερωτικό παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσετε πρέπει να είναι ασυνήθιστη και να φθάνει στα όρια του Μαγικού και του εκπληκτικού.

Στην Τάντρα το περιβάλουν παίζει πρωταρχικό ρόλο για την Αποπλάνηση του συντρόφου σας.

Μια ρομαντική ατμόσφαιρα μπορεί να μας φθάσει σε εμπειρίες υψηλού ερωτισμού. Επιλέξτε τον χώρο που θα βρεθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο μπορεί να είναι ένα ήσυχο δωμάτιο μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις επιμελώς προσεγμένο ή μια υπαίθρια ερωτική φωλιά. Η ερωτική πράξη στη φύση μετατρέπει τον έρωτα σε μοναδική εμπειρία. Φροντίστε να υπάρχει ένα μεγάλο καθαρό κρεβάτι ή ένα παχύ χαλί για να προσφέρετε μασάζ ο ένας στον άλλον, καθαρές πετσέτες και σεντόνια αρωματισμένα με ερωτικά έλαια. Είναι σημαντικό να είναι γνήσια αιθέρια έλαια και όχι διάφορες κολόνιες. Τα αιθέρια έλαια μέσω του οσφρητικού νεύρου επικοινωνούν με το κομμάτι του εγκεφάλου που ελέγχει το συναίσθημα. Γιαυτό σε ένα μέρος του δωματίου έχετε πρόχειρα όλα τα ερωτικά μείγματα, λάδια, αλοιφές αφροδισιακές, αιθέρια έλαια και ερωτικά φίλτρα που θα χρειαστείτε για το ξελόγιασμα του έρωτα.

 • Σβήστε τα φώτα και ανάψτε παντού κεριά.
 • Το φως των κεριών θα σας βάλει στο δρόμο του ρομαντισμού.
 • Μην ξεχνάτε ότι η φωτιά είναι στοιχείο σεξουαλικότητας είναι ενέργεια, είναι δύναμη και αντιπροσωπεύει το ερωτικό πάθος.
 • Γεμίστε το χώρο φρέσκα φυτά, βότανα και λουλούδια.
 • Βάλτε κάπου ένα μεγάλο μπολ με φρέσκα ζουμερά φρούτα που θα δοκιμάσετε κάπου πριν ή ενδιάμεσα της ερωτικής Αποπλάνησης και θα σας ανταμείψουν με ενέργεια και φρέσκια διάθεση.
 • Επίσης ένα βάζο με μέλι και ξηρούς καρπούς θα είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός ενέργειας μεταξύ πρώτου και δεύτερου γύρου.
 • Σκορπίστε ροδοπέταλα παντού, βάλτε αιθέρια έλαια σε κάποιο μικρό σιντριβάνι χώρου όπου θα αναδύουν το άρωμα τους και συγχρόνως θα ακούτε το κελάδισμα του νερού που τρέχει.
 • Χρησιμοποιήστε μεταξωτά υφάσματα, αφήνουν μια ηδονική αίσθηση στο σώμα μας όταν μας αγγίζουν.
 • Βάλτε απαλή μουσική και αφεθείτε σε φυσικούς ήχους.
 • Ο έρωτας είναι απαιτητικός θέλει να ικανοποιεί και τις πέντε αισθήσεις του, Ακοή, Αφή, Όραση, Γεύση, Όσφρηση.
 • Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη, αποπλανήστε τον σύντροφο σας με ένα ερωτικό μασάζ.
 • Μέσα από τον κόσμο της αφής τα δάκτυλα μας γίνονται πομποί και δέκτες της Αγάπης και των συναισθημάτων μας.
 • Μάθετε να χαϊδεύετε με την καρδιά, τα χάδια της έχουν μια ιδιαίτερη ζεστασιά.

Και μην ξεχνάτε ότι κάθε τι ασυνήθιστο και ενδιαφέρον είναι ικανό να ξυπνήσει την ερωτική διάθεση και επιθυμία. Γι αυτό μην παύετε να είσθε ερευνητές και εξερευνητές στον Έρωτα!

Καλές εφαρμογές...

 
 
Μερόπη Θεοδοσιάδου

Πληροφορίες

Τηλεφ. παραγγελίες στα
210.4979.177
694.4472.074

Δε-Πα 10:00-22:00


ΔΩΡΕΑΝ
αποστολή για παραγγελίες άνω των 100€


Δεδομένου ότι όλα τα προϊόντα είναι σχεδόν εξ' ολοκλήρου χειροποίητα, οι χρόνοι παράδοσης κυμαίνονται μεταξύ 2-7 ημερών Για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή έλλειψη πρώτων υλών, θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά


Οι εικόνες των προϊόντων ενδέχεται να περιέχουν διακοσμητικα στοιχεία τα οποία δεν αποτελούν μέρος του προς πώληση είδους. Εφόσον επιθυμείτε διευκρινήσεις για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

OKΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...