Σχετικά με εμένα

Meropi TheodosiadouΓεννήθηκα  στην Αθήνα. Από μικρή ηλικία προσπαθούσα να μετρήσω τ΄ αστέρια τ΄ουρανού.

Θεώρησα ότι η γνώση θα ήταν ένα πολύτιμο όπλο για να τα καταφέρω. Ακολούθησα όλα τα πιθανά μονοπάτια, όμως το Σύμπαν ήθελε πρώτα να περάσω από κάποια μαθήματα για να βρω τον δρόμο.Έτσι η ισορροπία σώματος και ψυχής διεταράχθη; Και ήρθε η ασθένεια.Μια δεκαετία ταλαιπωρίας άρχισε για μένα, δοκιμάζοντας όλα τα ιατρικά σχήματα της κλασικής ιατρικής.Η μοίρα μου με οδήγησε σε κάποιον εναλλακτικό γιατρό. Τα αποτελέσματα της θεραπείας άρχισαν να φαίνονται μετά από μερικούς μήνες.Ο συνδυασμός διαφόρων εναλλακτικών θεραπειών όπως ο Βελονισμός, η Ομοιοπαθητική, τα Βότανα, η Ειδική Διατροφή, έκαναν το θαύμα. Γοητευμένη τότε από το αποτέλεσμα άρχισα να σπουδάζω μετά μανίας όλα όσα με βοήθησαν να γίνω καλά.

Ξεκίνησα με σπουδές πάνω στην Σωματική και Ενεργειακή Αρωματοθεραπεία.

Είδα ότι αυτές οι μικρές μαγικές σταγόνες μπορούσαν να δράσουν στο σώμα, στην ψυχή και στο μυαλό με εκπληκτικά αποτελέσματα. Στην πορεία μου σαν θεραπεύτρια δουλεύοντας με τα αιθέρια έλαια, διδάχτηκα πολλά από αυτά. Όμως στο τέλος αυτού του μονοπατιού, κάποιο άλλο με καλούσε να το εξερευνήσω.

Τα βότανα που τα ερωτεύτηκα με πάθος. Τα βιβλία περιέχουν λέξεις, όμως τα δένδρα και τα φυτά περιέχουν ενέργειες και σοφία!!!

Σπούδασα τρία χρόνια, γεμάτα ενθουσιασμό κοντά σε γνωστούς Βοτανολόγους, Ιατρούς και Θεραπευτές. Βότανα, μπαχαρικά, ρίζες, καρποί του τόπου μας αλλά και από όλα τα μέρη του κόσμου. Κάθε ασθένεια και ένα βότανο. Συνέχισα με σεμινάρια κοντά στην φύση δίπλα σε μια Γερμανίδα Βοτανολόγο.Συγκέντρωσα πληροφορίες για άλλους τρόπους χρήσης της ενέργειας των φυτών καθώς και πληροφορίες από μύθους και παραδόσεις από την λαϊκή σοφία.

Το Πάζλ όμως ήθελε κι άλλα κομμάτια για να συμπληρωθεί. Ακολούθησαν οι σπουδές μου στην Ρεφλεξολογία "την επιστήμη των πελμάτων", τον Ηλεκτροβελονισμό και την Ενεργειακή Διατροφολογία. Διατροφή δεν είναι μόνο ότι τρώμε αλλά και ότι αισθανόμαστε και ότι σκεπτόμαστε.

Στην διαδρομή μου, παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια για τον έρωτα και την σεξουαλικότητα, πάνω στην φιλοσοφία "ΤΑΝΤΡΑ" και "ΤΑΟ".

Την κατάλληλη εποχή πήρα και τον 3ο Βαθμό ΡΕΪΚΙ. Προσπάθησα ξανά να μετρήσω τ΄αστέρια τ΄ουρανού, όμως πάλι δεν τα κατάφερα.

Άφησα όμως την γνώση της Αστρολογίας να με γοητεύσει καθώς και την ανάλυση των καρτών ΤΑΡΩ.

Έμαθα για τους ψαλμούς του Δαβίδ και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες, κοντά σε έναν χαρισματικό άνθρωπο, καθώς και γνώσεις Μεταφυσικής που έδεσαν αρμονικά με όλα τα προηγούμενα.

Μέσα από όλες αυτές τις διαδρομές γεννήθηκε "Tο ΣEMINAΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ", ένα σεμινάριο που γνώρισε μεγάλη επιτυχία όπου διδάσκω την μαγεία του Έρωτα και πως θα βγούμε από την σεξουαλική ανορεξία και θα κάνουμε την ζωή μας πιο ερωτική.

Από την αγάπη μου στα βότανα την Μεταφυσική και τα αιθέρια έλαια, δημιούργησα τα "ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΡΙΑ ΕΥΧΩΝ Κ ΟΝΕΙΡΩΝ" καθώς και ολοκληρωμένες προτάσεις εργασίας που μας βοηθούν "να γλυκάνει η ζωή μας"

Στην προσπάθεια μου να δώσω περισσότερα στους ανθρώπους που έρχονται σε μένα, να τους βοηθήσω να προσελκύσουν θετικές δονήσεις στην ζωή τους και να απαλλαγούν από αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα, πήρα την γνώση απο το 

Theta therapy σε βασικό και προχωρημένο επίπεδο!!

Έτσι σήμερα εργάζομαι στον Πειραιά και προσπαθώ να βοηθήσω όποιους μου το ζητήσουν.

Κι αν ακόμη δεν κατάφερα να μετρήσω τ αστέρια του τ ουρανού, συνεχίζω να ψάχνω τον τρόπο σε νέα μονοπάτια γνώσεων!!!

Σας Ευχαριστώ που βρήκατε χρόνο να διαβάσετε για μένα.

 
 
Μερόπη Θεοδοσιάδου

Πληροφορίες

Τηλεφ. παραγγελίες στα
210.4979.177
694.4472.074

Δε-Πα 10:00-22:00


ΔΩΡΕΑΝ
αποστολή για παραγγελίες άνω των 100€


Δεδομένου ότι όλα τα προϊόντα είναι σχεδόν εξ' ολοκλήρου χειροποίητα, οι χρόνοι παράδοσης κυμαίνονται μεταξύ 2-7 ημερών Για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή έλλειψη πρώτων υλών, θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά


Οι εικόνες των προϊόντων ενδέχεται να περιέχουν διακοσμητικα στοιχεία τα οποία δεν αποτελούν μέρος του προς πώληση είδους. Εφόσον επιθυμείτε διευκρινήσεις για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

OKΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...