Μαγικά - Βότανα και Μπαχαρικά

            

Μαγικά βότανα και μπαχαρικά

 Σε όλους τους Πολιτισμούς ανά τους αιώνες βλέπουμε ότι ο Άνθρωπος κάνοντας χρήση των Φυτών προσπαθούσε να θεραπευτεί και να κάνει την ζωή του καλλίτερη.
Σπουδαία ονόματα στην Ιστορία όπως ο Ιπποκράτης, ο Διοσκουρίδης, ο Γαληνός, ο Παράκελσος, και άλλοι υπήρχαν μελετητές της Ισχυρής δράσης των φυτών και των βοτάνων.
Γνωστές ήταν επίσης από παλιά και οι Μαγικές και Αφροδισιακές ιδιότητες τους! Διάσημα ερωτικά Φίλτρα και Ξόρκια βασίζονται στη χρήση  βοτάνων και μπαχαρικών. Σε πολλά παλιά χειρόγραφα κείμενα αλλά και στην σύγχρονη βιβλιογραφία έχουν βρεθεί αναφορές στις πολύπλευρες ιδιότητες των φυτών καθώς και στην συσχέτιση τους με την Αστρολογία.
Μπορεί τα βιβλία να περιέχουν λέξεις όμως τα δέντρα και τα φυτά περιέχουν Ενέργειες και Σοφία!
Εμείς αυτήν την παλιά Σοφία θα την αγκαλιάσουμε με αγάπη και μέσα από αυτήν θα 
μυηθούμε στη Μαγεία των Βοτάνων και των Μπαχαρικών!!
Διαβάστε περισσότερα ▼
Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή τη κατηγορία.
 
 
Μερόπη Θεοδοσιάδου

Πληροφορίες

Τηλεφ. παραγγελίες στα
210.4979.177
694.4472.074

Δε-Πα 10:00-22:00


ΔΩΡΕΑΝ
αποστολή για παραγγελίες άνω των 100€


Δεδομένου ότι όλα τα προϊόντα είναι σχεδόν εξ' ολοκλήρου χειροποίητα, οι χρόνοι παράδοσης κυμαίνονται μεταξύ 2-7 ημερών Για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή έλλειψη πρώτων υλών, θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά


Οι εικόνες των προϊόντων ενδέχεται να περιέχουν διακοσμητικα στοιχεία τα οποία δεν αποτελούν μέρος του προς πώληση είδους. Εφόσον επιθυμείτε διευκρινήσεις για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

OKΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...