Στην Γλώσσα των Κεριών

Ημ/νία Δημοσίευσης: 01/07/2017

Στην γλώσσα των κεριών!!

Πολλοί από εσάς καίτε  κεριά για πολλούς λόγους: Για να βρείτε  την αγάπη, η μια νέα δουλειά, για να μάθετε την αλήθεια, για την προστασία σας από τις κακές επιρροές, για να έρθει η επιτυχία, ή για να αλλάξετε  την τύχη σας!

Σε συνδυασμό δε με την απεικόνιση, την ενέργεια,  την δύναμη της θέλησης και του λόγου, οι μαγευτικές επιπτώσεις της φλόγας  ενός κεριού, θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα!!!!

Όμως μερικές  φορές εξωτερικά εμπόδια, κρυμμένα προβλήματα, όχι σωστή εκτίμηση της κατάστασης, είναι οι λόγοι που μας οδηγούν στη αποτυχία ….

Τα κεριά σας δεν έχουν φωνή να μιλήσουν για να τα ακούσετε, όμως μιλούν μέσα από σημάδια και οιωνούς καθώς καίγονται. Εάν μάθετε να ξεχωρίζετε τα μηνύματα που σας στέλνει η φλόγα του κεριού σας καθώς καίγεται, θα γνωρίζετε τι μπορείτε να περιμένετε από κάθε εργασία σας που περιλαμβάνει καύση κεριών!!!

Εάν η φλόγα του κεριού σας καίγεται αφύσικα ψηλά, είναι ένδειξη ότι το Σύμπαν έχει ακούσει την αναφορά σας και η εργασία σας θα πετύχει.

Όμως εάν το κερί σας καίγεται υπερβολικά γρήγορα σε σύγκριση με άλλες φορές, είναι δείγμα ότι η εργασία σας θα πάει καλά αλλά δεν θα διαρκέσει πολύ. Ίσως χρειαστεί να την επαναλάβετε ξανά λίγο αργότερα.

Εάν το κερί σας ξεκινά με μια δυνατή φλόγα, αλλά στο τέλος σβήνει με μια αδύναμη φλόγα, δείχνει ότι θα κάνετε καλό ξεκίνημα αλλά οι στόχοι σας δεν θα υλοποιηθούν.

Εάν η καύση του κεριού σας είναι αργή, σημαίνει ότι θα χρειαστεί χρόνος να δείτε αποτελέσματα στο θέμα που εργάζεστε.

Εάν  όμως καίγεται ασυνήθιστα αργά και σιγά, είναι ανησυχητικό σημάδι. Ίσως θα έπρεπε να διερευνήσετε περισσότερο το θέμα με το οποίο ασχολείσθε.

Εάν το κερί σας ξεκινά να καίγεται με αδύναμο τρόπο, αλλά δυναμώνει καθώς καίγεται, σημαίνει ότι θα κάνετε κακή αρχή αλλά τελικά θα πετύχετε τον στόχο σας.

Εάν  στην αρχή καπνίζει υπερβολικά αλλά στην πορεία συνεχίζει να καίγεται καθαρά, είναι ένδειξη ότι υπάρχουν κρυμμένα προβλήματα, η κάποιος εργάζεται ενάντια στις επιθυμίες σας. Ίσως τα πράγματα στην αρχή να μην πάνε καλά, όμως με επαναλαμβανόμενες εργασίες θα ξεπεραστούν.

Σε κάθε περίπτωση όταν πάτε να ανάψετε το κερί σας και σβήσει, κάντε μια προσευχή και ανάψτε το ξανά. Εάν σβήσει και δεύτερη φορά, είναι σημάδι ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε ισχυρότερα μέσα για να επιτευχτεί η εργασία σας. Εάν σβήσει και τρίτη φορά, τότε πρέπει να ξεκινήσετε το σύνολον της εργασίας σας από την αρχή, αφού εξετάσετε όλους τους παράγοντες προσεκτικά.

Όταν το κερί σας καίγετε και στην άκρη του φυτιλιού, διασπάτε και σχηματίζει δίδυμες φλόγες, είναι μια ένδειξη καλή για το θέμα που δουλεύετε, αφήστε το ως έχει να κάψει.

Εάν η φλόγα του κεριού σας αναπήδα, σημαίνει ότι το πρόσωπο για το οποίο εργάζεστε επηρεάζετε σε μεγάλο βαθμό! 

Εάν η φλόγα του είναι θορυβώδης , σκάει και κάνει κάποιους θορύβους, είναι ένδειξη ότι κάποιο πνευματικό ον, προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας. Δώστε προσοχή ίσως μάθετε κάτι σημαντικό.

Βέβαια έκτος από την φλόγα μπορείτε να ψάξετε και στα υπολείμματα που αφήνει το κερί σας καθώς καίγετε! Συχνά δημιουργούνται σύμβολα που μας δίνουν κάποιες ενδείξεις για την επιτυχία η την αποτυχία της εργασίας μας!!

Τέτοια σημάδια είναι καρδιές, γεννητικά όργανα, μάτια, δάκρυα, κύκλοι, πρόσωπα κ.α.                                                                        

Καλόν είναι όταν ασχολείστε με εργασίες κεριών να κρατάτε κάποιες σημειώσεις, ως προς την συμπεριφορά των κεριών σας όταν καίγονται  και να κάνετε τις συγκρίσεις σας κάθε φορά ανάλογα του αποτελέσματος. Έτσι με την πάροδο του χρόνου θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε τι προσπαθούν να σας πουν τα κεριά σας!!!

                                           Καλή εξάσκηση

                                                          Από Καρδιάς  

 

 

 

 
 
Μερόπη Θεοδοσιάδου

Πληροφορίες

Τηλεφ. παραγγελίες στα
210.4979.177
694.4472.074

Δε-Πα 10:00-22:00


ΔΩΡΕΑΝ
αποστολή για παραγγελίες άνω των 100€


Δεδομένου ότι όλα τα προϊόντα είναι σχεδόν εξ' ολοκλήρου χειροποίητα, οι χρόνοι παράδοσης κυμαίνονται μεταξύ 2-7 ημερών Για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή έλλειψη πρώτων υλών, θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά


Οι εικόνες των προϊόντων ενδέχεται να περιέχουν διακοσμητικα στοιχεία τα οποία δεν αποτελούν μέρος του προς πώληση είδους. Εφόσον επιθυμείτε διευκρινήσεις για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

OKΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...