Άρθρα

 

Αποχαιρετώντας το Παλιό και Καλωσορίζοντας το Νέο

Ημ/νία Δημοσίευσης: 22/12/2018

Νάμαστε πάλι κοντά στην περίοδο του Νέου Έτους!

Μια ημερομηνία που τελειώνει κάτι παλιό και ξεκινά κάτι καινούργιο. Μερικές φορές είναι δύσκολο να αφήσουμε κάποιες παλιές καταστάσεις και να αγκαλιάσουμε κάτι νέο. Ίσως έχουμε προσκολληθεί σε κακές αναμνήσεις και αποτυχίες. Όμως σηκωθείτε και συνεχίστε, αρπάξτε την ευκαιρία, είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεφορτωθείτε όλα τα περιττά και τα παλιά!

Καθαρισμός και ενδυνάμωση λοιπόν!

Η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι μια πολύ δυνατή ημέρα για να πούμε αντίο στο παρελθόν μας και να Καλωσορίσουμε όλα όσα θέλουμε να έρθουν στην ζωή μας! 

Περισσότερα »

Υποδεχθείτε Καλότυχα την Νέα Χρονιά!!!

Ημ/νία Δημοσίευσης: 29/12/2017

Υποδεχτείτε Καλότυχα τον Νέο Χρόνο!!!

Κάθε φορά ο ερχομός ενός καινούργιου χρόνου μας γεμίζει νέες ελπίδες και όνειρα!!

Έτσι και εμείς χρησιμοποιώντας τις Μαγικές δυνάμεις της Φύσης, μαζί με την θετική μας στάση και τις σκέψεις μας εστιασμένες στην ευημερία, θα γίνουμε ένας μαγνήτης έλξης ........

Περισσότερα »

Μύρισε Έρωτας...

Ημ/νία Δημοσίευσης: 03/02/2014

αιθέρια έλαιαΟι γυναίκες σε διάφορες εποχές χρησιμοποιούσαν ερωτικά φίλτρα, για να σαγηνεύσουν τους συντρόφους τους και να ανάψουν τον ερωτικό πόθο. Διάφορες γνωστές... ξελογιάστρες έμειναν στην ιστορία για τις ιδιαίτερες έως και υπερβολικές τεχνικές τους, όπως η Κίρκη, η Ελληνίδα γόησσα, που χρησιμοποιούσε φυσικά αιθέρια έλαια, για να κρατήσει κοντά της τον Οδυσσέα.

Το οσφρητικό μας νεύρο συνδέεται άμεσα με το τμήμα του εγκεφάλου που ελέγχει το συναίσθημα, όπως και ένα σημαντικό κομμάτι μνήμης (οι μυρωδιές είναι μνήμες).

Περισσότερα »

Οι Τροφές του Παραδείσου

Ημ/νία Δημοσίευσης: 12/10/2013

Το κρασί του έρωταΆρθρο στο περιοδικό "Αστρολόγος" της Μερόπης Θεοδοσιάδου, Βοτανολόγου, δημιουργού των Σεμιναρίων του Έρωτα.

Λέγεται ότι ο έρωτας και η τροφή πάνε μαζί! Γνωρίζονται κάπου στην κουζίνα, φλερτάρουν στο πιάτο, σμίγουν στο τραπέζι και ολοκληρώνουν το δεσμό τους στο κρεβάτι!!!

Περισσότερα »

Ο θεραπευτικός έρωτας ελιξήριο υγείας και ζωής

Ημ/νία Δημοσίευσης: 19/09/2013

Σημαντικα μυστικά του έρωταΆρθρο στο περιοδικο "Δίοδος" της Μερόπης Θεοδοσιάδου, Eναλλακτικής Θεραπεύτριας, δημιουργού των Σεμιναρίων του Έρωτα.

Οι ποιητές είναι πιο ικανοί να μας κάνουν να αισθανθούμε
τι είναι το ερωτικό πάθος,
γιατί έχουν τις λέξεις να το περιγράψουν...!

Περισσότερα »

Τα Βότανα του Έρωτα

Ημ/νία Δημοσίευσης: 11/09/2013

βότανα και μπαχαρικάΗ ιστορία των πολιτισμών είναι γεμάτη μύθους και παραδόσεις που αναφέρονται στις θαυματουργές ιδιότητες των βοτάνων και μπαχαρικων, τα οποία, εκτός από τις θεραπευτικές τους ιδιότητες, μπορούν να ξυπνήσουν τις ναρκωμένες αισθήσεις! Από την αρχαιότητα συνήθιζαν να προσθέτουν βότανα και μπαχαρικά στις τροφές, για να τις συντηρούν αλλά και για να διεγείρουν την όρεξη.

Περισσότερα »

Τάντρα

Ταντρα

Όλοι όταν αναφερόμαστε στον σεξουαλικό έρωτα η σκέψη μας πάει στο μεγάλο Ο τον οργασμό. Εάν μας ρωτήσουν μετά το τέλος της γιορτής τι μας άρεσε περισσότερο οι πιο πολλοί θα πουν οι αγκαλιές, τα φιλιά και τα χάδια και όμως οι περισσότεροι αφιερώνουν λίγο χρόνο στην ερωτική προετοιμασία και τα προκαταρκτικά.

Η εμπειρία στον έρωτα έχει να κάνει με την δυνατότητα συναίσθηματικής εμπλοκής και όχι με την συχνότητα των εκσπερματώσεων ή των οργασμών.

Περισσότερα »

 
 
Μερόπη Θεοδοσιάδου

Πληροφορίες

Τηλεφ. παραγγελίες στα
210.4979.177
694.4472.074

Δε-Πα 10:00-22:00


ΔΩΡΕΑΝ
αποστολή για παραγγελίες άνω των 100€


Δεδομένου ότι όλα τα προϊόντα είναι σχεδόν εξ' ολοκλήρου χειροποίητα, οι χρόνοι παράδοσης κυμαίνονται μεταξύ 2-7 ημερών Για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή έλλειψη πρώτων υλών, θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά


Οι εικόνες των προϊόντων ενδέχεται να περιέχουν διακοσμητικα στοιχεία τα οποία δεν αποτελούν μέρος του προς πώληση είδους. Εφόσον επιθυμείτε διευκρινήσεις για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

OKΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...