Μύρισε Έρωτας...

Ημ/νία Δημοσίευσης: 03/02/2014

αιθέρια έλαιαΟι γυναίκες σε διάφορες εποχές χρησιμοποιούσαν ερωτικά φίλτρα, για να σαγηνεύσουν τους συντρόφους τους και να ανάψουν τον ερωτικό πόθο. Διάφορες γνωστές... ξελογιάστρες έμειναν στην ιστορία για τις ιδιαίτερες έως και υπερβολικές τεχνικές τους, όπως η Κίρκη, η Ελληνίδα γόησσα, που χρησιμοποιούσε φυσικά αιθέρια έλαια, για να κρατήσει κοντά της τον Οδυσσέα.

Η Κλεοπάτρα, που δεν ήταν η καλλονή που παρουσιάζεται μέσα από τις χολιγουντιανές παραγωγές, πάρα μάλλον μια άσκημη γυναίκα, η οποία κέρδισε την καρδιά του Καίσαρα αλλά και του Μάρκου Αντωνίου με τα αιθέρια έλαια. Λέγεται ότι έβαζε τους ναύτες της και μούσκευαν τα πανιά του πλοίου με ροδόνερο, για να προαναγγέλλει έτσι την άφιξη της, μια γλυκιά μυρωδιά στην αύρα πριν ακόμη φανεί το πλοίο της. Επίσης έβαζε να φτιάξουν χαλί από ροδοπέταλα, για να καλωσορίσει τον ερχομό του Μάρκου Αντωνίου.

Όλες οι γόησσες ανά εποχές είχαν στην διάθεση τους αιθέρια έλαια, αρώματα μεθυστικά, ελιξίρια ερωτικά και αφού αυτές κατάφεραν να γοητεύσουν, γιατί όχι και εσείς! Πώς όμως συνδέονται τα αιθέρια έλαια με την διέγερση των συναισθημάτων;

Το οσφρητικό μας νεύρο συνδέεται άμεσα με το τμήμα του εγκεφάλου που ελέγχει το συναίσθημα, όπως και ένα σημαντικό κομμάτι μνήμης (οι μυρωδιές είναι μνήμες).

Τα αιθέρια έλαια επηρεάζουν την έκφραση των συναισθημάτων μας, καθώς και την έκλυση των ορμονών που έχουν σχέση με την σεξουαλική μας δραστηριότητα. Ας αξιοποιήσουμε λοιπόν την βοήθεια που μας προσφέρουν αυτές οι μικρές «μαγικές σταγόνες» για να ξυπνήσουμε την «ξελογιάστρα» μέσα μας και ας δεχθούμε όλα όσα μπορούν να μας προσφέρουν στο κομμάτι της ερωτικής ευεξίας και όχι μόνο.

Ένας απλός τρόπος είναι με την εισπνοή, είτε βάζοντας 4 – 5 σταγόνες στο μαντίλι σας, είτε σε κάποια συσκευή αρωματικού χώρου.

Μην κάψετε όμως τα αιθέρια έλαια σε συσκευές καύσης.

Επίσης με την μέθοδο του σπρέι μπορείτε να πετύχετε αρωματισμό του χώρου σας, καθώς επίσης να αρωματίζετε τα σεντόνια σας ή τα εσώρουχα σας.

Ένας άλλος εύχρηστος και ευχάριστος τρόπος είναι η μέθοδος του νερού. Στο μπάνιο 8 με 10 σταγόνες σε μια μπανιέρα γεμάτη νερό είναι αρκετές. Για να έχετε όμως καλύτερα αποτελέσματα, στην περίπτωση που θελήσετε να απολαύσετε το μπάνιο σας έτσι, επειδή τα αιθέρια έλαια δεν διαλύονται στο νερό, είναι προτιμότερο να τα διαλύσετε προηγουμένως σε λίγο μέλι ή κρέμα γάλακτος. Αυτό θα βοηθήσει και την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Εναλλακτικά επιλέξτε την μέθοδο του ντους, ρίχνοντας 4-5 σταγόνες του αιθέριου ελαίου στο σφουγγάρι σας και εισπνεύστε τις αρωματικές νότες του.

Μια άλλη μέθοδος είναι με την χρήση ποδόλουτρου ή χειρόλουτρου. Προσθέστε 6 με 10 σταγόνες σε μια λεκάνη νερό και μείνετε για 15 λεπτά περίπου.

Η μέθοδος του μασάζ όμως είναι αυτή που θεωρείται από πολλούς ως η πλέον απολαυστική, και όχι άδικα. Είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός για να προσφέρετε απόλαυση στο σύντροφο σας.

Η δύναμη των αιθέριων ελαίων μαζί με το δικό σας άγγιγμα, που είναι η μεταφορά της αγάπης και της πρόθεσης σας, θα σας οδηγήσουν στο δρόμο του αισθησιασμού. Για το μασάζ χρησιμοποιήστε τα αιθέρια έλαια μέσα σε λάδι βάσης (το αμυγδαλέλαιο ή το σταφυλοκουκουτσέλαιο προσφέρονται για μασάζ) και να είστε προσεκτικοί στην δοσολογία: 1 έως 3 σταγόνες αιθέριου ελαίου αρκούν σε 1 κουταλάκι λαδιού βάσης. Μην τα χρησιμοποιείτε αδιάλυτα πάνω στο δέρμα και επιλέξτε προσεκτικά τα μίγματα σας.

Αυτό που έχει όμως μεγάλη σημασία είναι να είστε προσεκτικοί στην χρήση των αιθέριων ελαίων και να ζητάτε την γνώμη του ειδικού.

Και μην ξεχνάτε ότι κάθε τι ασυνήθιστο και ενδιαφέρον είναι ικανό να ξυπνήσει την ερωτική διάθεση και επιθυμία.

Γι΄αυτό μην παύετε να είστε ερευνητές και εξερευνητές στον Έρωτα!

Καλές εφαρμογές...

Αιθέριο Έλαιο Τριαντάφυλλο (Rosa Damascena)

Αιθέριο Έλαιο Τριαντάφυλλο (Rosa Damascena)Θεωρείται το λουλούδι της Αγάπης σε οποιαδήποτε μορφή έκφρασης της. Καταπραΰνει την λύπη και φέρνει ανακούφιση και παρηγοριά. Βοηθά στην θεραπεία του τσάκρα της καρδιάς. Είναι απαλό αφροδισιακό και έχει την ικανότητα να επουλώνει τις συναισθηματικές πληγές. Φέρνει ζεστασιά στην καρδιά που κρύωσε επειδή την πλήγωσαν ή την εκμεταλλεύτηκαν.

"Ευαίσθητες Αγάπες":

 • 5 σταγόνες τριαντάφυλλο,
 • 5 σταγόνες ylang ylang,
 • 5 σταγόνες νερόλι,
 • 4 σταγόνες γιασεμί σε 30ml λάδι βάσης".

Αιθέριο Έλαιο Γιασεμί (Jasminum Officinale)

Αιθέριο Έλαιο Γιασεμί (Jasminum Officinale)Ο αυτοκράτορας των ερωτικών αιθέριων ελαίων. Είναι δυνατό, ξελογιάζει και βγάζει στην επιφάνεια τις φαντασιώσεις του άνδρα. Ισχυρό αφροδισιακό, καλό για το δυνάμωμα των ανδρικών γεννητικών οργάνων και την ανικανότητα. Διώχνει την ψυχρότητα από άνδρες και γυναίκες, προκαλεί ευφορία, σημαντικό για ψυχοσωματικά προβλήματα (όπως απάθεια, στεναχώρια, ανησυχία, έλλειψη εμπιστοσύνης). Για αύξηση της ερωτικής επιθυμίας και για να ελευθερωθεί το γυναικείο συναίσθημα.

"Ερωτευμένη γυναίκα":

 • 3 σταγόνες γιασεμί,
 • 3 σταγόνες τριαντάφυλλο,
 • 2 σταγόνες νερόλι σε 15ml λάδι βάσης".

Αιθέριο Έλαιο Νερολί (Citrus Aurantium)

Αιθέριο Έλαιο Νερολί (Citrus Aurantium)Το νερόλι δίνει παρηγοριά και δύναμη. Βοηθά στην απελευθέρωση των καταπιεσμένων συναισθημάτων μέσω της χαλάρωσης και στην εναρμόνιση του σώματος με την ψυχή. Είναι χρήσιμο στην θεραπεία για την απογοήτευση. Έντονα θηλυκό, χαλαρωτικό αλλά και διεγερτικό μαζί. Αντιμετωπίζει τον συναισθηματικό φόβο. Σε άτομα με νευρική κατάθλιψη, τα οποία έχουν μειωμένη σεξουαλική επιθυμία, το νερόλι θα δώσει το αίσθημα της συναισθηματικής αρμονίας.

"Ο παράδεισος είναι γλυκός":

 • 5 σταγόνες νερόλι,
 • 5 σταγόνες γιασεμί,
 • 5 σταγόνες πορτοκάλι,
 • 3 σταγόνες βανίλια σε 30ml λάδι βάσης".

Αιθέριο Έλαιο Περγαμόντο (Citrus Bergamia)

Αιθέριο Έλαιο Περγαμόντο (Citrus Bergamia)Μας βγάζει από την κατάθλιψη και ζωντανεύει την σεξουαλική μας ζωή. Ενθαρρύνει την απελευθέρωση καταπιεσμένων συναισθημάτων βοηθώντας μας να χαλαρώσουμε και να αφεθούμε. Ανοίγει το τσάκρα της καρδιάς και μας μαθαίνει να δίνουμε και να παίρνουμε Αγάπη. Καλό για κατάθλιψη, άγχος και συναισθηματικό στρες. Βοηθά την ομαλή ροή ενέργειας σε όλο το σώμα.

"Φόρμουλα σεξουαλικής τόνωσης":

...για τον άνδρα

 • 5 σταγόνες περγαμόντο,
 • 5 σταγόνες γιασεμί,
 • 4 σταγόνες σανταλόξυλο,
 • 3 σταγόνες ylang ylang σε 30ml λάδι βάσης".

Αιθέριο Έλαιο Ylang - Ylang (Cananga Odorata)

Αιθέριο Έλαιο Ylang - Ylang (Cananga Odorata)Αιθέριο έλαιο από ένα πανέμορφο ινδονησιακό λουλούδι. Εξωτικό, λουλουδάτο, με μια ελαφριά αίσθηση μπαχαρικού και πολύ θηλυκό. Τονωτικό, αφροδισιακό, αντικαταθλιπτικό. Δίνει το αίσθημα χαράς, πολύ καλό για αυτούς που υποφέρουν από θυμό, φοβίες, άγχος, αγωνία και πανικό. Βοηθά τους ανθρώπους με σεξουαλικά προβλήματα των οποίων τα αίτια είναι ψυχολογικά. Διαλύει την ζήλια και διεγείρει τις αισθήσεις. Η αφροδισιακή του δύναμη συνδυάζεται με την ιδιότητα του να χαλαρώσει και να διεγείρει τις αισθήσεις με το λάγνο άρωμα του.

"Χίλιες και μια νύχτες αισθησιασμού":

 • 5 σταγόνες ylang ylang,
 • 5 σταγόνες βανίλια,
 • 4 σταγόνες νερόλι,
 • 3 σταγόνες γιασεμί σε 20ml λάδι βάσης".

Αιθέριο Έλαιο Σάνδαλο (Santalum Album)

Αιθέριο Έλαιο Σάνδαλο (Santalum Album)Αιθέριο έλαιο με άρωμα βαθύ, γλυκό, ζεστό και ξυλώδες. Έχει έντονο σεξουαλικό χαρακτήρα. Επηρεάζει πολλά τσάκρα, όπως το βασικό που έχει σχέση με την σεξουαλικότητα. Επίσης συνδέεται με το τσάκρα του λαιμού και της καρδιάς. Ησυχάζει τον νου και τον φέρνει στο εδώ και τώρα. Το Σάνδαλο μας βοηθά να δεχθούμε την πραγματικότητα όπως αυτή είναι.

"Γήινος ερωτισμός":

...για τον άνδρα,

 • μασάζ χαμηλά στην κοιλιά,
 • όχι στα γεννητικά όργανα όμως,
 • 5 σταγόνες σάνδαλο.
 • 3 σταγόνες νερόλι,
 • 3 σταγόνες βέτιβερ σε 15ml λάδι βάσης".

Αιθέριο Έλαιο Βενζόη (Styrax Benzoin)

Αιθέριο Έλαιο Βενζόη (Styrax Benzoin)Γλυκιά βαλσαμική μυρωδιά με νότες από βανίλια. Βοηθά στην καταπολέμηση του άγχους και των εντάσεων. Είναι καλή για χρήση σε περιόδους μοναξιάς, λύπης και μελαγχολίας. Διώχνει την στεναχώρια και δίνει αυτοπεποίθηση. Ιδανικό για σωματική και ψυχική στήριξη. Πολύ καλή για την εξαφάνιση του θυμού. Σπάει τον συναισθηματικό πάγο και δημιουργεί ερωτικές σκέψεις. Ζεσταίνει και ενεργοποιεί το τσάκρα της βάσης.

"Το πάθος του έρωτα":

 • 4 σταγόνες βενζόη,
 • 4 σταγόνες σάνδαλο,
 • 2 σταγόνες ylang ylang,
 • 3 σταγόνες βανίλια και
 • 2 σταγόνες τριαντάφυλλο σε 15ml λάδι βάσης".
 
 
Μερόπη Θεοδοσιάδου

Πληροφορίες

Τηλεφ. παραγγελίες στα
210.4979.177
694.4472.074

Δε-Πα 10:00-22:00


ΔΩΡΕΑΝ
αποστολή για παραγγελίες άνω των 100€


Δεδομένου ότι όλα τα προϊόντα είναι σχεδόν εξ' ολοκλήρου χειροποίητα, οι χρόνοι παράδοσης κυμαίνονται μεταξύ 2-7 ημερών Για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή έλλειψη πρώτων υλών, θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά


Οι εικόνες των προϊόντων ενδέχεται να περιέχουν διακοσμητικα στοιχεία τα οποία δεν αποτελούν μέρος του προς πώληση είδους. Εφόσον επιθυμείτε διευκρινήσεις για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

OKΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...