Αυγά - Στρουθοκαμήλου

Ζωδιακά χειροποίητα αυγά Στρουθοκαμήλου!!!

Χαρίζουν Αγάπη και Ευτυχία!!!

Ο συμβολισμός και η χρήση των αυγών ξεκινά από πολύ παλιά και ποικίλει από πολιτισμό σε πολιτισμό και από θρησκεία σε θρησκεία.

Έχει συνδεθεί με μύθους και παραδόσεις από την Αρχαιότητα. Στις ανατολίτικες θρησκείες συνδέετε με τις γιορτές της Άνοιξης και την Αναγέννηση. Ως χριστιανικό σύμβολο συνδέετε με το Πάσχα και την Ανάσταση!

Αυγά καθώς και αυγά Στρουθοκαμήλου βρέθηκαν σε πανάρχαιους τάφους διακοσμημένα με ασύγκριτη τέχνη. Λόγο της σύνδεσης τους με την καινούργια ζωή θεωρούνται αφροδισιακά σύμβολα γονιμότητας.

Το αυγό Στρουθοκαμήλου είναι το μεγαλύτερο από όλα τα αυγά και συμβολίζει την αφθονία και την γενναιοδωρία της φύσης λόγο του μεγάλου μεγέθους του. Σύμφωνα με την Νοτιοαφρικανική παράδοση χαρίζει Αγάπη και Ευτυχία σε όποιον το έχει!!!!

Τα Ενεργειακά Προϊόντα Ευχών και Ονείρων ετοίμασαν για σας τα δικά σας ζωδιακά Αυγά Στρουθοκαμήλου!!!

Πανέμορφα χειροποίητα και Τυχερά!!!

Διαβάστε περισσότερα ▼
 
 
Μερόπη Θεοδοσιάδου

Πληροφορίες

Τηλεφ. παραγγελίες στα
210.4979.177
694.4472.074

Δε-Πα 10:00-22:00


ΔΩΡΕΑΝ
αποστολή για παραγγελίες άνω των 100€


Δεδομένου ότι όλα τα προϊόντα είναι σχεδόν εξ' ολοκλήρου χειροποίητα, οι χρόνοι παράδοσης κυμαίνονται μεταξύ 2-7 ημερών Για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή έλλειψη πρώτων υλών, θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά


Οι εικόνες των προϊόντων ενδέχεται να περιέχουν διακοσμητικα στοιχεία τα οποία δεν αποτελούν μέρος του προς πώληση είδους. Εφόσον επιθυμείτε διευκρινήσεις για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

OKΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...