Σημαντικά μυστικά των κεριών

Ημ/νία Δημοσίευσης: 09/12/2013

ΚΕΡΙ – ΧΡΩΜΑ – ΜΑΓΕΙΑ

Το κερί αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο στην Μαγεία. Και είναι δημοφιλές σε πολλά μέρη του Κόσμου.

Το κάψιμο των Κεριών θα το χρησιμοποιήσετε  για διαφόρους σκοπούς. Για να προσελκύσετε τον Έρωτα  και την Αγάπη , για χρήματα και νέες Ευκαιρίες ,για προστασία η για να καταργήσουμε και να διακόψουμε κάτι που μας ενοχλεί.

Τι πρέπει όμως να προσέξουμε για να έχουμε επιτυχημένα αποτελέσματα.

Βασική και Σημαντική προϋπόθεση το χρώμα. Κάθε χρώμα δονείτε σε μια διαφορετική συχνότητα. 

Αυτές οι χρωματικές δονήσεις επίσης συνδέονται στενά με τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου και τους Πλανητικούς Κυβερνήτες.

Δίνοντας προσοχή κάθε φορά στον συμβολισμό του χρώματος του Κεριού τα ξόρκια σας θα γίνουν ισχυρότερα και αποτελεσματικότερα .

ΧΡΩΜΑΤΑ - ΜΑΓΕΙΑΣ

ΑΣΠΡΟ Χρώμα Προστασίας και Καθαρισμού. Χρησιμοποιήστε το  σε ξόρκια με θετικούς σκοπούς. Απεικονίζει την Αλήθεια την Αγνότητα την Ειρήνη την Αρμονία και την Πνευματικότητα. Ανάψτε το σε ένα Νέο ξεκίνημα της ζωή σας η όταν θελήσετε να κάνετε μια νέα Αρχή στην δουλειά σας λέγοντας μια Ευχή...

ΓΚΡΙ Θα το ανάψετε σε τελετουργικά ακύρωσης η επικοινωνίας με τον άλλο κόσμο. Για να απομακρύνεται την Αρνητικότητα η κάτι κακό που έγινε σε βάρος σας. 

ΑΣΗΜΕΝΙΟ Ένα από τα χρώματα της Σελήνης. Χρησιμοποιήστε το Δευτέρα. Χρήσιμο για ψυχική προστασία και διόραση. 

ΚΟΚΚΙΝΟ Αντιπροσωπεύει το στοιχείο της φωτιάς. Θα σας βοηθήσει να ξυπνήσετε το πάθος και θα σας φθάσει εκεί που θέλετε. Άναφτε το όταν θέλετε να ξυπνήσετε την Αγάπη και τον  Έρωτα. Δίνει φυσική ενέργεια γι αυτό και πολύ συχνά χρησιμοποιείται για αύξηση δύναμης και ζωτικότατος σε θέματα υγείας.

ΡΟΖ Χρώμα Ιδανικό σε ξόρκια Αγάπης καθώς και για περιπτώσεις Γάμου. Συμβολίζει την Αγνή Αγάπη για τον αυτόν μας και τους άλλους, μια Αγάπη χωρίς όρους. Προσελκύει την τρυφερότητα την χαλάρωση και την αρμονία. Επίσης ιδανικό για να φέρετε στην ζωή σας μια νέα σχέση η φιλία, για συναισθηματική ένωση και θεραπεία καρδιάς.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ  Χρώμα που προσθέτει Ενέργεια κινητικότητα και χαρά. Χρησιμοποιήστε το  για να θέλξετε προς το μέρος σας πράγματα και καταστάσεις. Δίνει τόνωση και αύξηση προσωπικής και σωματικής ενεργείας. Καλό επίσης σε θέματα τύχης και αλλαγών. 

ΠΡΑΣΙΝΟ  Δημοφιλή για ξόρκια που σχετίζονται με χρήματα την ευημερία και τα τυχερά παιχνίδια. Επίσης για εύρεση νέας εργασίας η αύξηση στην ήδη υπάρχουσα. Για να θέλξετε τον πλούτο και την αφθονία. Καθώς και για την γονιμότητα και την ανάπτυξη. Την κηπουρική την γη και την Μαγεία βοτάνων και φύσης.

ΚΙΤΡΙΝΟ  Εκπροσωπεί το στοιχείο του Αέρα. Βοηθά να βελτιώσετε ικανότητες απεικόνισης. Χρώμα Εμπιστοσύνης Ευγλωττίας Νοημοσύνης και ψυχικής Ανανέωσης. Επίσης σχετίζεται με κάθε είδους επικοινωνία γραπτή η προφορική. Άναφτε ένα κίτρινο κερί ενώ μελετάτε, σχετίζετε και με την  μνήμη. 

ΜΠΛΕ Αντιπροσωπεύει το στοιχείο του Νερού. Χρώμα Θεραπείας Έμπνευσης και ψυχικής Προστασίας. Χρησιμοποιήστε το επίσης για κατανόηση ειρήνη και υπομονή. Άναφτε μπλε κεριά στην κρεβατοκάμαρα για να οδηγηθείτε πιο γρήγορα στο βασίλειο του ύπνου. Δίνει γαλήνη και ηρεμία.

ΜΩΒ Για ενδυνάμωση ψυχικών ικανοτήτων, Γνώση, Δύναμη, Φιλοδοξία. Σε συνδυασμό με μπλε κεριά για να βοηθήσει σοβαρές ασθένειες.

ΛΙΛΑ ΑΝΟΙΧΤΟ Για Πνευματική Καθοδήγηση. Δημιουργική εργασία ψυχική ηρεμία Διόραση. 

ΚΑΦΕ  Χρησιμοποιήστε το  για να βοηθήσετε νομικές καθυστερήσεις και για να θέλξετε ευνοϊκά αποτελέσματα σε δικαστήρια. Χρώμα γείωσης. 

ΒΥΣΣΙΝΙ Χρώμα του ΔΙΑ. Αντιπροσωπεύει την Εργασία την Επιτυχία τις Μετοχές τα Χρήματα. Χρήσιμο εάν χρειασθεί να βοηθηθείτε από άτομα σε θέσεις κύρο.

ΜΑΥΡΟ Συχνά συνδέεται με την Κακή Μαγεία, δεν είναι όμως μόνο για αυτό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απορροφήσει την αρνητικότητα για διακοπή κακών συνηθειών η κάποιας ασθενείας. Επίσης για να δημιουργήσει σύγχυση, διχόνοια, τέλος.

ΧΡΥΣΟ  Χρώμα για να προσελκύσετε νέες τυχερές συνθήκες στην ζωή σας. Χρώμα πλούτου και επιτυχίας ιδίως για γρήγορα χρήματα. Αντιπροσωπεύει αλλαγή δράση έμπνευση κινητικότητα καλή υγεία. 

Τέλος παίξετε με συνδυασμούς χρωμάτων στα κεριά σας. Χρησιμοποιήστε δυο και τρία χρώματα κεριών σε συνδυασμό για να τελειοποιήσετε και να δυναμώσετε την Εργασία σας !

 Μαγικη Γατα        

Απο Καρδιάς
Καλή Επιτυχία!

 
 
Μερόπη Θεοδοσιάδου

Πληροφορίες

Τηλεφ. παραγγελίες στα
210.4979.177
694.4472.074

Δε-Πα 10:00-22:00


ΔΩΡΕΑΝ
αποστολή για παραγγελίες άνω των 100€


Δεδομένου ότι όλα τα προϊόντα είναι σχεδόν εξ' ολοκλήρου χειροποίητα, οι χρόνοι παράδοσης κυμαίνονται μεταξύ 2-7 ημερών Για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή έλλειψη πρώτων υλών, θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά


Οι εικόνες των προϊόντων ενδέχεται να περιέχουν διακοσμητικα στοιχεία τα οποία δεν αποτελούν μέρος του προς πώληση είδους. Εφόσον επιθυμείτε διευκρινήσεις για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

OKΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...