Φυλακτό Καλοτυχίας Προστασίας

Φυλακτό Καλοτυχίας  Προστασίας

Κάντε κλικ για μεγέθυνση Κάντε κλικ για μεγέθυνση

120,00€

Ποσότητα: Αγορά
Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι

 Πανέμορφο Χειροποίητο Φυλακτό Χώρου!!!

Το Μπλε φυλακτό!

 Στα Πλανητικά χρώματα του Δια του Πλανήτη της Ευημερίας και της Καλοτυχίας!

Ενισχυμένο με το Δέντρο της Ζωής, σύμβολο παγκοσμίως γνωστό με βαθιά ριζωμένες έννοιες, όπως  Καλοτυχία – Δύναμη – Σοφία – Μακροζωία , καθώς και όλες τις μορφές δημιουργίας!

Συνδυασμένο με 2 φτερά Αγγέλου από σμάλτο με ματάκια για προστασία. Ένα όμορφο Τετράφυλλο Τριφύλλι, ένα Τυχερό Σύμβολο για να προσελκύσετε Αγάπη – Πλούτο – Υγεία – Τύχη και Επιτυχία.

Ενδυναμωμένο με ένα Χρυσό Χέρι της Φατίμα φημισμένο σύμβολο για προστασία από το Κακό Μάτι, αλλά και για να φέρει Καλή Τύχη. Με μικρά χρυσά τυχερά πεταλάκια και μπλε ματάκια καρδούλες.

Ολοκληρώνετε με ημιπολύτιμους Λίθους από Μάτι της Τίγρης για Επιτυχία – Πλούτο – Προστασία από Κακό μάτι – Κατάρες – Γλωσσοφαγιά!!

Ένα αξιόλογο Χειροποίητο Φυλακτό Καλοτυχίας και Προστασίας που ετοιμάζετε προσωπικά για τον καθένα από εσάς με τις ανάλογες δονήσεις!!!

Αποκτήστε το είναι Ιδιαίτερο και Μοναδικό!!!!

 
 
Μερόπη Θεοδοσιάδου

Πληροφορίες

Τηλεφ. παραγγελίες στα
210.4979.177
694.4472.074

Δε-Πα 10:00-22:00


ΔΩΡΕΑΝ
αποστολή για παραγγελίες άνω των 100€


Δεδομένου ότι όλα τα προϊόντα είναι σχεδόν εξ' ολοκλήρου χειροποίητα, οι χρόνοι παράδοσης κυμαίνονται μεταξύ 2-7 ημερών Για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή έλλειψη πρώτων υλών, θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά


Οι εικόνες των προϊόντων ενδέχεται να περιέχουν διακοσμητικα στοιχεία τα οποία δεν αποτελούν μέρος του προς πώληση είδους. Εφόσον επιθυμείτε διευκρινήσεις για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

OKΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...