Ιούνιος ο Τυχερός Μήνας των Γάμων

Ημ/νία Δημοσίευσης: 01/06/2019

ΙΟΥΝΙΟΣ

                Ο Κερασάρης  - Ο Θεριστής

« Όταν παντρεύεσαι τον Ιούνιο θασαι Νύφη όλη σου την ζωή » 

Ιστορικά ο Ιούνιος είναι ο πιο δημοφιλής μήνας για Γάμους!                  

Πήρε το όνομα του από την θεά του Γάμου την ( juno ) γνωστή ως Ήρα, γυναίκα του Θεού Δια και πολλοί  θεωρούσαν καλή τύχη να παντρευτούν μέσα σε αυτόν τον μήνα.

Είναι ένας ηλιόλουστος, χαρούμενος και γενναιόδωρος μήνας που βρίσκει την φύση σε πλήρη εξέλιξη. Έρχεται και μας ανοίγει την πόρτα στο καλοκαίρι.

Ο Μήνας έχει την αριθμητική δόνηση του έξι ( έκτος μήνας ).

Ο Πλανήτης Αφροδίτη κυβερνά το νούμερο έξι, με όλη την ομορφιά και το θαύμα της αγάπης, της ισορροπίας και της αρμονίας. Είναι η εποχή που η ενέργεια είναι πιο ευνοϊκή για ρομαντισμό και αισθησιακές σχέσεις. Η κάρτα των Ταρώ που διέπεται από τον αριθμό ( 6 ) είναι η κάρτα των εραστών, προσθέτει και αυτή  ένα μήνυμα ερωτισμού. Είναι ο καιρός να συνδεθείτε με φίλους και συγγενείς, να φροντίσετε τις σχέσεις σας, τον κήπο σας, την καριέρα σας και την ψυχή σας αυτόν τον Μήνα.

Αφήστε τον εαυτόν σας να καλωσορίσει την αγάπη στην ζωή σας και αν το έχετε κάνει ήδη, τότε αφήστε τον εαυτόν σας να το εκτιμήσει ακόμη περισσότερο. Κάντε πράγματα που θα σας κάνουν να αισθάνεστε αισθησιακοί και σέξι, στοργικοί και άφθονοι, καθώς και να αγαπάτε και τους άλλους ανθρώπους, αλλά και να τους επιτρέπεται να σας αγαπούν ως αντάλλαγμα. Επίσης  και να επιτρέψετε σε Σας να αγαπάτε τον εαυτόν σας.

Τα αστρολογικά παιδιά του Μήνα είναι

Ο Δίδυμος και ο Καρκίνος

Οι άνθρωποι του Ιουνίου είναι ευφάνταστοι και ρομαντικοί. Εκτιμούν τον κόσμο γύρω τους και παραμένουν χαρούμενοι παρά τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

Ευαίσθητοι και ευγενικοί και ίσως χρειαστεί πολύς χρόνος για να ανακάμψουν εάν κάποιος τους βλάψει. Συναισθηματικοί και διαισθητικοί αλλά επίσης προσεκτικοί και έξυπνοι. Μπορούν και προστατεύουν υπερβολικά τους ανθρώπους που αγαπούν, είναι συμπαθητικοί και συμπονετικοί ακόμα και για τους ξένους.

Ξέρουν να σκέπτονται μακριά με όραμα. Ξέρουν τι θέλουν και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να το πετυχουν. Έχουν πολύ ενεργό μυαλό και πολλές ιδέες που θέλουν να τις εκδηλώσουν στην ζωή τους. Αγαπούν να μιλούν και να συμμετέχουν σε συζητήσεις, αγαπούν το χιούμορ και αυτό τους βοηθά να κάνουν εύκολα φίλους. Μερικές φορές είναι θορυβώδεις, γιατί θέλουν μόνο το καλλίτερο για τον εαυτόν τους και τους ανθρώπους που τους ενδιαφέρουν.

Είναι οι μεγάλοι ονειροπόλοι που διαθέτουν ένα παιχνιδιάρικα αυθορμητισμό.

Αναζητούν πάντα μια πρόκληση καθώς τείνουν να βαριούνται γρήγορα.

Τα χρώματα του Μήνα

Είναι η στιγμή που ο φυσικός κόσμος είναι γεμάτος χρώμα. Κάντε τις επιλογές σας.

Επιλέγοντας το μπλε του ουρανού, το καταπράσινο χρώμα που έχει το γρασίδι, το κίτρινο του Ήλιου, το κόκκινο, το μωβ, το πορτοκαλί των ανθισμένων λουλουδιών.

Γενέθλια Λουλούδια του Μήνα

Είναι τα πιο αρωματικά λουλούδια. Το Τριαντάφυλλο και το Αγιόκλημα.

Τριαντάφυλλο το σύμβολο της αγάπης, του αισθησιασμού, της αρμονίας και της αφοσίωσης. Ένα ιερό σύμβολο της θεάς Αφροδίτης και το αγαπημένο της αιγυπτιακής βασίλισσας Κλεοπάτρας. Ένα λουλούδι που έχει εμπνεύσει ποιητές και ζωγράφους. Τα κόκκινα τριαντάφυλλα συμβολίζουν αγάπη και επιθυμία ενώ τα λευκά καθαρότητα και αθωότητα. Με τα ροδοπέταλα παρασκευάζονται διάφορα μείγματα τσαγιού, σιρόπια, μαρμέλαδες και κρασί. Ενώ το ροδόνερο είναι αναζωογονητικό για την επιδερμίδα. Το τριαντάφυλλο σε όλες του τις μορφές έχει χρησιμοποιηθεί σε ξόρκια αγάπης και έρωτα.

Το Αγιόκλημα

 λουλούδι με ιδιαίτερο άρωμα. Ισχυρό σύμβολο για αιώνιους δεσμούς αγάπης.

Είναι μαγνήτης για τα κολίβρια. Επίσης προσελκύει τις πεταλούδες, οπότε φυτέψτε το στον κήπο σας για να σας φέρνουν καλές ειδήσεις. Επίσης θεωρείτε ότι ενισχύει τα επίπεδα εμπιστοσύνης, χρησιμοποιείται και για προστασία.

Ζωικό βασίλειο

Ο Ταύρος που σχετίζεται με την γονιμότητα, την αναπαραγωγή, τις ευχάριστες επιθυμίες, την δύναμη και την καλή τύχη.

Ο Αετός ιερό σύμβολο του ελληνικού Θεού Δια που αντιπροσωπεύει την εξουσία.

Και ο Τζίτζικας ο θερμός εραστής του καλοκαιριού, σύμβολο αγάπης και ισορροπίας.

Γενέθλιοι Πολύτιμοι Λίθοι.

Όσοι γεννήθηκαν τον Ιούνιο έχουν τρεις πανέμορφους και μοναδικούς πολύτιμους Λίθους.

Το Μαργαριτάρι – τον Αλεξανδρίτη και την Φεγγαρόπετρα.

Τα μαργαριτάρια

 Έχουν μια όμορφη φυσική λάμψη και η διαύγεια τους τα καθιστά έναν από τους πιο δημοφιλείς και αγαπημένους πολύτιμους λίθους.

Τα μαργαριτάρια φοριούνται για να ηρεμήσουν ένα ανήσυχο μυαλό και να ελέγξουν τον θυμό. Πιστεύεται ότι οι άνθρωποι που φορούν μαργαριτάρια μπορούν να πετύχουν δημιουργική δουλειά. Συνδέονται επίσης με μια επιτυχημένη παντρεμένη ζωή.

 Είναι από καιρό ένα σύμβολο αγνότητας. Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι τα μαργαριτάρια ήταν τα σκληρά δάκρυα της χαράς από την Αφροδίτη, τη θεά της αγάπης. 
Επίσης συνδέεται με την πίστη και την φιλία.

Λέγετε ότι αυτός ο πολύτιμος λίθος μπορεί να διαφωτίσει το μυαλό και να τονώσει τη διάθεση. Μπορεί να βοηθήσει τον κάτοχο του να ανακαλύψει περισσότερα για την αυτο-αγάπη, καθώς και να αγαπήσει τους άλλους. Προσφέρετε στους γάμους σαν σύμβολο Αγάπης. Θεωρείτε λίθος για καλή τύχη, προστασία, πολυτέλεια, πλούτο.

Ο Αλεξανδρίτης έχει εξαιρετικά ηρεμιστικές ιδιότητες και εξισορροπεί τη συναισθηματική κατάσταση. Θεωρείται ότι προκαλεί αισιόδοξη αλλαγή φέρνοντας ευτυχία και επιτυχία και εντείνοντας τα συναισθήματα της αγάπης, της συμπόνιας και τον αισθησιασμό.

Θεωρείται πέτρα του καλού λόγου που φέρνει καλοτυχία. Σε σύνθετες καταστάσεις, έχει ως στόχο να ενισχύσει το ένστικτο του κατόχου του και να τον βοηθήσει να επινοήσει τρόπους για την επίλυση ενός προβλήματος όπου η λογική αποτυγχάνει να δώσει λύση.  Είναι επίσης γνωστό ότι ενισχύει τη δημιουργικότητα και υποκινεί τη φαντασία.

Φεγγαρόπετρα

 ♥ Ευτυχία ♥ Καλή τύχη ♥ Προπόνηση ♥ Μητέρα ♥ Ανθρωπιστική ♥ Αγάπη ♥ Ελπίδα ♥ Πνευματική ενόραση ♥ Εύκολο τοκετό ♥ Ασφαλές ταξίδι ♥ Νέο ξεκίνημα ♥ Αφθονία ♥ Αρχαία σοφία.

Μια πέτρα για "νέες αρχές", Moonstone είναι μια πέτρα της εσωτερικής ανάπτυξης και δύναμης.

Καταπραΰνει τη συναισθηματική αστάθεια και το άγχος και σταθεροποιεί τα συναισθήματα, παρέχοντας ηρεμία.

 Ενισχύει τη διαίσθηση, προωθεί την έμπνευση, την επιτυχία και την καλή τύχη στην αγάπη και τα επιχειρηματικά θέματα.

Συνολικά, το Moonstone είναι ένα διαμάντι της διαίσθησης και η πνευματική του ενέργεια θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση της πίστης και της ευημερίας.

Ο Ιούνιος μας ανοίγει την πόρτα στο καλοκαίρι. Η ζέστα του Ήλιου όπως μετασχηματίζει τις καλλιέργειες ας μετασχηματίσει τις πράξεις, τις σκέψεις και τα σχέδια μας. Όλα τα πράγματα μετριάζονται από την θερμότητα του Ήλιου, η θα μαραθούν η θα πεθάνουν μέσα στην ζέστη.

Ας γίνει αυτό σε όσα μας πίκραναν και μας ταλαιπώρησαν τελευταία

Καλόν  Ιούνιο με Υγεία

Από καρδιάς.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Μερόπη Θεοδοσιάδου

Πληροφορίες

Τηλεφ. παραγγελίες στα
210.4979.177
694.4472.074

Δε-Πα 10:00-22:00


ΔΩΡΕΑΝ
αποστολή για παραγγελίες άνω των 100€


Δεδομένου ότι όλα τα προϊόντα είναι σχεδόν εξ' ολοκλήρου χειροποίητα, οι χρόνοι παράδοσης κυμαίνονται μεταξύ 2-7 ημερών Για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή έλλειψη πρώτων υλών, θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά


Οι εικόνες των προϊόντων ενδέχεται να περιέχουν διακοσμητικα στοιχεία τα οποία δεν αποτελούν μέρος του προς πώληση είδους. Εφόσον επιθυμείτε διευκρινήσεις για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

OKΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...